Hey there, Ik ben Camille!

Nuchtere, praktische maar vooral resultaat gerichte content creator voor Instagram. Door mijn 12 jaar werkervaring heb ik de nodige skills kunnen ontwikkelen.

Ondertussen ben ik 33 jaar, en vind ik het tijd om mijn ervaringen en skills te kunnen delen met andere ondernemers.

Een stukje over mij…. Ik ben een mega dierenvriend (heb 2 honden die ik zie als mijn kinderen) en heb een paard die mijn beste vriend is. Ik hou van reizen en nieuwe plekken ontdekken, van goed en lekker eten, maar kan totaal niet koken. Gelukkig heb ik een partner die dat wel goed kan….

Ik hou op z’n tijd van sporten maar vind gezelligheid met vrienden en een wijntje ook erg leuk. 

Oh en om verwarring over de uitspraak van mijn naam Camille te voorkomen. Je spreekt het uit als Ka Miel. Weet je dat ook weer.

Een echte computer nerd

Mijn laptop en telefoon zijn letterlijk mijn leven. Ik vind het heerlijk om te editen, designen en om heel de dag creatief bezig te zijn.

A few of my favs…

I love dogs

I love my horse

I love my relationship

I love designen

I love food, so i train.....

My Story

Hoe het is begonnen en hoe het nu gaat….

2005: Mode en Commercie

Toen was het nog mijn meisjes droom om de mode in te gaan. Ik heb deze opleiding afgerond en daar is het ook bij gebleven. Uiteraard heb ik er wel een shop verslaving aan overgehouden 😉

2008: Bachelor Communicatie

Ik ben de opleiding communicatie gaan doen, omdat het heel ‘breed’ is. In elk bedrijf is communicatie toepasbaar. Met een minor richting marketing heb ik binnen 4 jaar mijn opleiding met succes afgerond. Hierna heb ik een cursus Graphic Design gedaan om mijn grafische vaardigheden beter uit te kunnen voeren.

2010: Fitshape

Ik ben 12 jaar werkzaam bij Fitshape (sportvoeding). Hier ben ik verantwoordelijk voor alle online & offline marketing en grafische werkzaamheden en uiteraard alle content op social media. Om Facebook advertenties beter uit te kunnen voeren heb ik de cursus Traffic Booster Academy afgerond.

2022: My OWN Business

Het maken van content voor Social Media, en dan vooral voor Instagram vind ik echt heel erg leuk. Je bent continu creatief bezig en laat dat nou precies zijn waar mijn hart ligt. Om de strategie en de doelgroepen nog beter te begrijpen heb ik de cursus Content Strategy Mastery gevolgd. 

2022 & BEYOND