Wil jij toffe nieuwsbrieven?

De opmaak van nieuwsbrieven kan een hele uitdaging zijn. Het juiste formaat afbeelding, met genoeg pixels dat die niet blury is…. Je moet er bijna een grafische achtergrond voor hebben 😉 Wil je mij daarvoor inzetten? Stuur me gerust een berichtje en we kletsen over de mogelijkheden en prijzen.

Let´s build the business of your dreams

Online marketing, wat houdt dat precies in?

Een banner of foto’s aanpassen op je website, nieuwsbrieven opmaken en voor je inplannen… Facebook advertenties voor je in elkaar zetten en online zetten inclusief teksten. 

Voordelen…

ccontentstudio is een appje van je verwijderd

Je nieuwsbrieven zien er altijd goed uit

Facebook ads die de aandacht trekken

Jij kunt je bezig houden met je core business

Nieuwsbrieven zien er altijd goed uit

“Camille is echt een topper. Een vakvrouw met ontzettend veel kennis en passie – je voelt gewoon dat ze haar hele hart en ziel voor je inzet”

 

Beauty Coach

Marielle

Wat kan ik voor je betekenen?

 

Nieuwsbrieven

E-mail is nog steeds een super sterk marketing kanaal. Dit komt onder andere omdat de ontvangers zich in veel gevallen zelf hebben aangemeld, of een product/dienst bij jou hebben afgenomen. Ze willen meer van jouw bedrijf weten, dus is het belangrijk dat jij hen voorziet van een verrassende, relevante en inspirerende mail waarna zij tot actie overgaan. Wat je doel ook is, een sterk opgestelde mail maakt het verschil!

Facebook advertenties

Wil jij advertenties die eruit springen? Gave foto’s of video’s met juiste advertentie teksten? Ccontentstudio kan deze voor je opmaken, aanzetten en monitoren.

Grafisch werk

Flyers, folders, visitekaartjes, posters en meer. Wil jij deze laten opmaken voor in je winkel of om uit te delen naar klanten toe? Wil meer weten over mijn prijzen, neem dan contact met en vraag een offerte aan.