Wil jij mooie foto’s en toffe video’s voor je socials? 

Ik kan naar je bedrijf komen en allerlei content komen schieten. Ik gebruik hiervoor mijn Nikon Z30 en Gimbal en ook mijn telefoon Iphone 13 Pro met een aparte Gimbal. Zo ben je gegarandeerd van hoge kwaliteit beelden.

Let´s build the business of your dreams

Content creatie… Hoe werkt dat precies? 

Een content creator is iemand die content maakt voor (digitale) media. Dit kunnen blog posts zijn, e-mail nieuwsbrieven, social media posts, video’s, marketing/editing, eBooks, grafisch ontwerp en nog veel meer.

Voordelen van eigen content…

Je hoeft geen stockfoto's meer te gebruiken

Je kunt het gebruiken voor meerdere contentsoorten

Video's zijn ook te gebruiken voor advertenties

Mooie kwaliteit spreekt meer aan

Super mooie video voor advertentie

“Een gave advertentie video voor ons gerealiseerd. Zeer goede reacties hierop gekregen. Fijne ervaring en zeker aan te raden!”

H Knetemann

sportschooleigenaar

Wat kan ik voor je betekenen?

 

Product foto's

Een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Het is een bekende uitdrukking, maar zeg nou zelf….het werkt toch ook zo? Wil jij online stralen en je boodschap goed overbrengen, dan is visuele content een stuk krachtiger dan een lap met tekst. Wil jij mooie web foto’s? Toffe foto’s voor je nieuwsbrieven? Of mooie content voor je social media?

Video's

Een productvideo is een video die de kenmerken van uw product laat zien en hoe het werkt. Het is een geweldige tactiek om te gebruiken voor productmarketing. Maar wil je liever je bedrijf op video? Korte video’s voor je social media of voor op je website? 

Nabewerken & editen

Het is natuurlijk helemaal ideaal als je gelijk aangeleverde foto’s en video’s ontvangt die je direct kan gebruiken. Neem contact met mij op en we kletsen verder over de mogelijkheden en verschillende prijzen.